CTS anlæg

Hvilke fordele er der ved et CTS anlæg?

Der adskillige fordele ved at have et CTS anlæg. Et effektivt og velreguleret CTS anlæg giver din virksomhed en bedre udnyttelse af energiforbruget samtidig med, at I også får et bedre indeklima for alle i virksomheden.
Dvs. at et CTS anlæg både er en økonomisk fordel for jeres virksomhed, da unødigt energiforbrug undgås, ligeså vel som at det bedre indeklima skaber bedre arbejdsforhold for jeres medarbejdere, hvilket øger virksomhedens produktivitet.

Hvad er et CTS anlæg?

CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Anlægget gør det muligt for den bygningsansvarlige at styre, regulere og overvåge alle tekniske installationer i bygningerne. Styringen kan foregå fra en PC, tablet eller mobiltelefon.

Med et CTS anlæg er det altså enormt nemt at kunne styre hvad som helst i bygningen, men oftest er dette blot lys, varme og ventilation. Via styringen af f.eks. disse tre enheder, giver det et bedre indeklima samtidig med, at der opnås gode energibesparelser. Det kunne ske ved at man f.eks. skruede ned for varmen et specifikt tidspunkt på dagen, hvorefter man skruede op senere igen.

I sommeren kan det være, at der slukkes helt for varmen, og er der nogen, der skal arbejde uden for normal arbejdstid, så kan der slukkes for varmen i de andre bygningsdele, hvor der ellers er tomt.
Et CTS anlæg giver altså mange muligheder for din virksomhed, som sågar har mærkbare effekter og fordele.

Hvor benyttes CTS anlæg ofte?

Hos Pro Elteknik har vi installeret CTS anlæg i alt fra skoler og børnehaver til andre offentlige byggerier. CTS anlæg forventes også at udbredes til industri og landbrug.
At installere CTS anlæg er et af vores kompetencer, så har du en virksomhed, kontorbygning, idrætshal eller andre institutioner, der kunne gavne af at få installeret et intelligent styringssystemet, så står vi altid klar til at hjælpe.

Et CTS anlæg er altid en god ide, da det er til fordel alle virksomheden – både ejer og medarbejdere.

_g9a5784

Bedre styring og god energioptimering

At få installeret et CTS system gennem os giver en bekvem og nem styring af elektronik i alle former, og derudover er et CTS anlæg vejen mod god energioptimering og dermed en bæredygtig og miljørigtig løsning.
Den centrale styring, som organiseres fra f.eks. en iPad eller computer, gør det muligt at spare penge på driftsomkostninger og omkostninger til f.eks. ventilation eller varme, når alt styres sammenhængende. På den måde spildes mindre energi, og et CTS system er derfor en investering.

KONTAKT OS I DAG

Ønsker du at få installeret et CTS anlæg, og er du på udkig efter en pålidelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som har stor erfaring, kan du kontakte vores dygtige personale på telefon 99 75 25 50 eller på info@proelteknik.dk. Her kan vi tage en snak om dine muligheder i forbindelse med CTS.