Om os

Specialiserede løsninger - stærk faglighed leveret i øjenhøjde

I Pro Elteknik er alle vores 70 medarbejdere specialister på deres område. Det er vigtigt for os, at du som kunde forstår dit problem, og samtidig forstår løsningen og den værdi som den skaber. 

Vi gør meget ud af at forklare tingene på en forståelig måde, som gør vores faglighed forståelig i øjenhøjde.

El-service til erhverv

I det daglige ser vi en lang række industri-installationer. Det gælder både nye installationer af maskiner, robotter og styringer. Det giver os en stor praktisk erfaring at trække på, og det betyder for dig at vi hurtigt får rettet dine fejl ved nedbrud og at vi ved nye installationer kan hjælpe dig med få den optimale løsning. 

Vi kan både sørge for den praktiske udførsel, stå for projektledelsen og hjælpe dig med at prissætte og planlægge din opgave. 

El-service til private

Som kunde hos os får du både fagligt kompetente medarbejdere og en ordentlig forklaring samtidig med en fair pris. Vi gør meget ud af, at du forstår både udfordringen og løsningen. Vi kalder det stærk faglighed -  leveret i øjenhøjde.

Alt hvad vi gør, skal skabe merværdi for vores kunder

Pro Elteknik A/S er en elinstallationsvirksomhed i Midt og Vestjylland med 6 afdelinger i henholdsvis Sdr. Felding, Skjern, Vildbjerg og Herning og to steder i Lem St.


Læs om alle vores ydelser