IT & Netværk

Fra kravsspecifikation til projektering

I forbindelse med nybygning og renoveringer er der mange, som samtidig opgraderer infrastrukturen til deres IT og netværk. Nogle opgraderer også som et helt selvstændigt projekt. En opgradering af kabler og tilslutninger giver bedre driftsstabilitet, hurtigere forbindelser og mindre træk på trådløse installationer. Vi gennemfører hele processen fra kravsspecifikation til projektering og til sidst ibrugtagning.

Gennem rådgivning og projektering vil vi bidrage til, at du får lavet løsninger på din IT infrastruktur, som rækker er godt stykke frem. Ofte kan en lille merudgift nu, spare dig rigtigt mange penge på sigt, ved at have den rigtige fleksibilitet og kapacitet.

Skulle uheldet være ude, og du har driftsnedbrud, sikrer vores erfaring og værktøj, at du hurtigst muligt er tilbage online.

Den intelligente bygning

Bygninger bliver mere og mere som levende organismer. De tilpasser sig løbende de vilkår de fungerer under, og de vilkår skifter i løbet af dagen og i løbet af årstiderne. Derfor er der behov for at de forskellige systemer og dele af bygningen kan kommunikere med hinanden for at justere indbyrdes.

Netværket fungerer som bygningens nervesystem, og det skal fungere for at bygningen fungerer optimalt i forhold til indeklima, energiforbrug og sikkerhed.

I sidste instans en gevinst for både trivsel, klima og økonomi.

Et grundigt kendskab til de enheder som skal styres i bygningens netværk, er en forudsætning for det rigtige design, og det starter allerede i de første projektfaser. Der er derfor en stor gevinst ved at vi bliver koblet på tidligt i processen.

Trådløst eller kabel

Der er fordele og ulemper ved både trådløse og kablede installationer. De trådløse er mere fleksible og ofte samlet billigere. De kablede er mere driftsstabile, men også følsomme overfor brud.

Valget afhænger af dit projekt og dine ønsker til produkt. Igen har du flere valgmuligheder tidligt i projektet og den største gevinst i forhold hvis du træffer et tidligt valg, så det kan indarbejdes i dit projekt.

  • Installation af kobber og fiber-kabler i nybyggeri, kontor og industri

  • Installation af kabler til udveksling af data mellem ladestandere på parkeringsplads

  • Fejlfinding på nye og eksisterende Kobbernetværk – Både Cat 5E, 6, 6A og 7

  • Fejlfinding på nye og eksisterende fibernetværk – både OM2, OM3, OM4, OS1 og OS2

  • Reparation af overgravet data-kabel og fiber-kabel

  • Renovering og flytning af kabler i forbindelse med renovering af produktion

  • Netværksinstallation til videoovervågning og alarmsystemer
KENNETH KNUDSEN

Afdelingsleder

Tlf. 31 94 90 19

kjk@proelteknik.dk

Læs om alle vores ydelser