Nybyggeri

Den gode sparringspartner

At bygge ny bolig eller en tilbygning er noget de fleste prøver meget få gange, og det er en proces hvor gensidig tillid mellem håndværkeren og jer er afgørende. Vi tager et stort ansvar for at gøre os fortjent til den tillid. 

Vi har en helt åben dialog med jer både før og under byggeriet, hvor vi giver jer et indblik i konsekvenser og muligheder af jeres beslutninger. Det kan være i forhold til økonomi, tid og kvalitet. 

Vi vil i processen komme med gode eksempler fra andre byggerier, og sørge for at I får en fair behandling. 

Det er en stor fordel at bringe os ind tidligt i processen, så ændringer kan laves allerede på tegnestadiet i et byggeri. Mange installationer er afhængige af andre håndværk og beslutninger i processen, og ved at indarbejde dem tidligt, opnås der samlet set bedre økonomi og en bedre samlet installation på tværs af fag. 

Ved at inddrage os tidligt kan vi tage dialogen med din arkitekt eller med dine andre håndværkere, så tingene bedre aftales og koordineres.

Undervejs i byggeprocessen vil der komme ændringer. Nogle fordi I træffer andre beslutninger undervejs og andre fordi der opstår noget uforudset. Samarbejde er nøglen til at komme godt videre, både mellem os og håndværkerne imellem. De bedste beslutninger tages, når vi er helt åbne om konsekvenserne. Der er mere tale om afvejninger og vurderinger, end rigtigt og forkert. Vi skal samtidig sikre at ændringerne dokumenteres og overholder gældende regler. Og sikre at du undervejs kan styre dit byggebudget.

Når byggeriet er færdigt, afholder vi et afleveringsmøde, hvor vi gennemgår alle dine installationer, brug og vedligehold.

Du kan se kontaktoplysningerne på vores afdelinger nedenfor:

Vores afdelinger

Lem St.

Bredgade 65
6940 Lem St.
Tlf: +45 99 75 25 51

Vildbjerg

Bredgade 56
7480 Vildbjerg
Tlf: +45 99 75 25 53

Herning

Hammershusvej 14 A
7400 Herning
Tlf: +45 99 75 25 57

Skjern 

Farverivej 2
6900 Skjern
Tlf: +45 99 75 25 55

Sdr. Felding

Bjergevej 37
7280 Sdr. Felding
Tlf: +45 99 75 25 54

Læs om alle vores ydelser