VARMEPUMPE privat

Pro kølerservice

VI STÅR KLAR MED VARMEPUMPE RÅDGIVNING
For varmt om sommeren / for koldt om vinteren?

Vi har løsningen på dine problemer med bl.a. Panasonic og Daikin varmepumpe og aircondition!

Komfort med tillægsgevinst

De dejlige malerier du har på væggene, er måske en god investering, men det bedste du kan anskaffe til huset, som kan give økonomisk afkast, er anskaffelse af en varmepumpe. I det lange løb er det nemlig god økonomi i en varmepumpe, husk bare på at elektriske varmepaneler bruger 3-4 gange så meget strøm som varmepumpen. Vi er eksperter på området og kan igennem råd og vejledning sikre dig den bedst mulige løsning.

Samtidig med en god komfort og miljøvenlighed, er økonomien det stærkeste argument for at investere i et varmepumpeanlæg. Varmepumpen vil typisk levere 60 –75 % af den energi du bruger til opvarmning af din bolig. Stigende energipriser vil øge afkastningen på varmepumpen. De fleste af os tænker ikke på økonomisk afkastning når vi køber inventar til huset.

 

_G4A5554

Høj standard og god komfort

Det moderne menneske stiller store krav til sin bolig i dag, det rigtige materialevalg og alle de personlige ting som skaber den rette atmosfære. Men har du tænkt på, hvad god komfort betyder?

Tidligere blev der ikke i samme grad lagt vægt på, hvad opvarmning koster, da det var langt billigere, end det er i dag og derfor er der mange der med fordel klan skifte nu.

I modsætning til møbler og den praktiske indretning, er det et vigtigt element du hverken kan se eller føle på, nemlig det sunde og gode indeklima. Det er den ”skjulte” komfort som virkeligt sætter prikken over i'et og giver dig velvære. God luft er sund luft, ikke for tør eller rå og så ren som overhovedet muligt. Så selv ikke allergi-plagede føler ubehag. Anlægget kører om sommeren med nedkøling – om vinteren med opvarmning.

En varmepumpe vil sikre dig behagelig filtreret luft som giver en jævn temperatur i huset.

Varmepumpen har en fjernbetjening der styrer temperaturen automatisk. Du skal ikke rende rundt og justere graderne på panel, ovnene eller åbne og lukke vinduer for at ”kompensere”. Glem det, sæt dig i stolen med fjernbetjeningen og lad varmepumpen og naturen styre hele processen.

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder.

Fast servicepartner
Du skal ikke bekymre dig om dine køleinstallationer. Vi tilrettelægger et grundigt service program og sørger dermed for, at alting fungerer og er optimeret bedst muligt. Vi uddanner vores medarbejdere løbende, så de altid har den nyeste viden og er opdateret på lovkravene.

kenneth1

KENNETH RASMUSSEN

Kølemontør

30 94 54 86

ker@proelteknik.dk

Vores servicevogne er udstyret med værktøj og materialer til at løse alle akutte opgaver og service.