Solcellenalæg til erhverv

Solceller til industri, landbrug og kontorbygninger

Hvis du har et stort forbrug af energi, et budget til investering og en tagflade eller et areal hvor du kan montere solceller, er det en rigtig god investering at bevæge sig i den retning. I forhold til anlæggets levetid er tilbagebetalingen særdeles attraktiv, og investeringen styrker dit grønne regnskab. Vi har specialiseret os i solanlæg til kontorer, landbrug og industri.

Pro Elteknik har specialiseret sig i større solcelleinstallationer med paneler af højeste kvalitetsklasse. Industri, landbrug og kontorer har et stort energiforbrug i dagtimerne, hvor produktionen af solcellerne er højest. På nuværende tidspunkt er vi ramt af høje priser på el og gas. Alle vores installationer forudberegnes og stimuleres i forhold til aktuelt energiforbrug, placering af paneler, og den optimale størrelse af anlæg beregnes.

Vores panelers tekniske levetid er typisk på 25-30 år, og tilbagebetalingstiden er på mellem 3.7 og 7 år.

Solceller

Solceller og kvalitet

Vores paneler er altid af højeste kvalitetsklasse. Tier 1/A. Og de transporteres altid direkte til kunden på de originale transportpaller. Det mindste kvantum er derfor 12 kWp. Transporten og kvaliteten gør det muligt at levere paneler som kan forsikres eksternt. Ydelsen og funktionen garanteres i en helt lineær model som er bedre end fabrikantens originale garanti.

Den bedst mulige økonomi opnås, når der er et tæt match mellem forbrug, opstilling og paneltype. Derfor foreslår vi altid at der laves en simulering af det perfekte match. Det koster kr. 1.500 + moms. Dette refunderes ved køb. Simuleringen er det bedste beslutningsgrundlag for anlægsstørrelse og giver dig det bedste beslutningsgrundlag og overblik over de økonomiske konsekvenser.

Projektforløb - hvordan fungere det?

 

 1. Behov og ønsker
  • Vi finder ud af dine be­hov og ønsker. Herefter indledende kontakt til forsyningsselskabet for at afdække mulighed­erne for godkendelse.

 

 1. Kontakt ingeniør
  • Skal anlægget bæres af en tagflade kontakter du en ingeniør, som godkender bæreevnen i forhold til vores belastning. Er det ikke muligt at montere på tag, kan vi sammen undersøge andre muligheder.

 

 1. Kontakt forsyningsselskab
  • Du skaffer via dit forsyningsselskab et timebaseret skema over et helt årsforbrug. De fleste steder er dette muligt via selvbetjening. På baggrund af skemaet leves en simulering og projektering af det optimale anlæg
  • Projekteringen og dimension­eringen er en både manuel og softwarebaseret proces. Den koster kr. 1.500,- plus moms, som refunderes ved køb af an­lægget. Når anlægget bestilles, laves en leveranceaftale, og der betales første rate på installa­tionen.

 

 1. Bestilling/Montage
  • Herefter mødes vi hos jer med alle parter som skal udføre installationen. Alle aftaler og forudsætninger skrives i et referat. Vores teknikere og samarbejdspartnere monterer derefter anlægget.

 

 1. Gennemgang af anlæg
  • Afsluttende møder projektlederen op hos jer, og gennemgår alle anlæggets funktioner og daglige betjening. Du vil som kunde også skulle være aktiv i pro­cessen i forhold til oplys­ninger og godkendelser. Vi kender processen og de in­formationer der skal skaffes undervejs.

Priser

I de fleste projekter sker der tilpasninger undervejs, og vi arbejder derfor, når vi giver priser, med at forudsætningerne for prisen er helt tydelige. Vi afgiver priserne som faste tilbud eller et estimeret tid- og materiale forbrug. Ønsker du et tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 99 75 25 50, eller mail: info@proelteknik.dk, så vil en af vores kompetente medarbejdere hjælpe dig videre.

installation af solceller

Ofte stillede spørgsmål

 Kan I kort beskrive solcelleanlæg?

 • Vi leverer solcelleanlæg over 12 kWp til industri, landbrug og kontorbygninger. Vi leverer paneler, invertere og monteringssystemer. Montage via eksterne partnere og tilslutning og installation klarer vi selv.
 • Anlæggene kan både være tag- og jordbaserede.

 

Hvilke udfordringer og muligheder har kunder, som har brug for solcelleanlæg?

 • Kunden har ofte et ret stort forbrug af energi i dagtimerne, eller er villige til at investere i batteridrift. Kunden har en bygning som kan holde til montage af systemerne eller et tilgængeligt jordstykke. Er villig til at lave en større investering med en tilbagebetalingstid på 4-7 år.

 

Hvordan løser solcelleanlæg ovenstående problematikker?

 • Systemet leverer strøm direkte til forbrug eller til opladning af batteri.

 

Hvordan ser køb og beslutningsprocessen ud?

 • Kunden besvarer et spørgeskema som kundens almindelige kontakt sender til vores afdeling for sol. Vi hjælper kunden med den videre proces, som involverer forsyningsselskabet, godkendelse af anlæg og beregning af bæreevne. Vi formidler kontakten til eksterne specialister og kontaktpersoner. Typisk er den samlede proces 2-3 måneder. Købsprocessen og produkterne er beskrevet yderligere i separat brochure.

 

Hvilke informationer skal I have fra kunden inden processen kan sættes i gang?

 • Vi skal bruge kundens oplysninger på forbrug på timebasis over et helt år. Disse skaffes via forsyningsselskabet. Vi skal også bruge en godkendelse fra ingeniør på bygningers bæreevne eller på retten til at opstille et jordanlæg.

 

Hvad kan kunden forvente af Pro Elteknik som næste skridt?

 • Efter modtagelse af oplysninger kontakter vores afdeling for sol kunden, og hjælper med at køre resten af processen inklusive montage og installation af systemet.

 

Hvad er prisen for systemet og levering?

 • I meget brede termer koster et anlæg mellem 7.800 og 8.700 pr. kWp. Det er afhængig af hvordan anlægget monteres og hvordan det matcher til tilgængelige inverterer. Den optimale anlægsstørrelse (bedst mulig rentabilitet) beregnes i en simulering. Den koster kr. 1.500 uden moms og beløbet refunderes ved køb.

 

Få et tilbud - Udfyld kontaktformularen 

SEND OS EN MAIL DIREKTE

UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

 

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

RING MIG OP

UDYFLD NEDENSTÅENDE FORMULAR, MED DINE INFORMATIONER OG DU VIL BLIVE KONTAKTET AF EN AF VORES SPECIALISTER INDEN FOR KORT TID

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked