KØLE-FRYSEANLÆG

Komplette køleanlæg og kølerum

Til supermarkeder og relaterede brancher tilbyder vi komplette ”walk-in” køle- og frostrum. Derudover dimensionerer og sammensætter vi nøglefærdige kompressorløsninger til drift af både frost- og kølelinjer.

Tætte samarbejder med vores leverandører gør os i stand til at levere både standard og skræddersyede køleanlæg. Som fabriksuafhængig installatør kan vi tilbyde præcis den løsning, der bedst matcher kravene i din køleopgave. Det betyder blandt andet, at vi arbejder med alle gængse kølemidler.

Vores komplette anlæg er baseret på den sidste nye teknologi, og er dermed meget driftssikre og økonomiske i både drift og vedligehold. Sammen med anlæggene leverer vi elektroniske regulatorstyringer, der sikrer præcis regulering og dermed væsentlige energibesparelser.

Med anlæggene leverer vi den lovpligtige dokumentation, ligesom vi tilbyder attraktive serviceaftaler med faste vedligeholdelsesbesøg. Du får med andre ord en komplet løsning, hvor der er tænkt på alt fra dimensionering til den efterfølgende service.

Vi står klar med rådgivning

I Pro Elteknik, vil vi altid prøve at finde den bedste løsning til dig. Det starter normalt med en dialog om behov og et besøg, for at vi kan vurdere, hvad det bedste produkt er for jer.

Det er klart, at man gerne vil have sit køleanlæg til at holde så længe som muligt, og det er også vores mål. Vi vil guide dig til, hvad du kan gøre og hvad vi kan gøre for dig, for at det har længst mulig levetid.

Fast servicepartner

Du skal ikke bekymre dig om dine køleinstallationer. Vi tilrettelægger et grundigt service program og sørger dermed for, at alting fungerer og er optimeret bedst muligt. Vi uddanner vores medarbejdere løbende, så de altid har den nyeste viden og er opdateret på lovkravene.

Undgå dyre ærgrelser

Da vores serviceteknikere og montører altid medbringer alt nødvendigt udstyr i servicebilen, kan de som regel løse opgaven med det samme. Optimal planlægning sikre at arbejdsopgaver bliver fordelt optimalt og det giver dig kortest mulig ventetid. Vores effektive tilkald har sparet mange kunder for dyre ærgrelser i form af ødelagte varer og andre kostbare tab.

Ring eller skriv ind til Kenneth og få et uforpligtende tilbud. 

kenneth1

KENNETH RASMUSSEN

Kølemontør

30 94 54 86

ker@proelteknik.dk

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?