Vi er ISO 9001 certificeret og eksperter i køleservice

PRO Køleservice

Høj service og professionelt arbejde

Pro Køleservice leverer køle- og klimatekniske løsninger til private, detailhandel, erhverv og industri og er med mere mange års erfaring en professionel samarbejdspartner der altid har kunden i centrum. Med ydelser som rådgivning, projektering, installation, service og overvågning tilbyder vi at løse opgaven fra start til slut. Vi er ISO 9001 certificeret i henhold til gældende standarder for kølevirksomheder. Pro Køleservice er landsdækkende og vores veluddannede medarbejdere sikrer en hurtig og effektiv service døgnet rundt alle årets dage. Vi har afdelinger i nærheden af Herning, Vildbjerg, Aulum, Holstebro, Ringkøbing, Silkeborg, Skjern og Videbæk.

Vi hjælper bl.a. med aircondition, ismaskiner, klimaanlæg & varmepumper, herunder luft varmepumper, samt mærker som Panasonic og Daikin.

Vores servicevogne er udstyret med værktøj og materialer til at løse alle akutte opgaver og service.

0

Års Erfaring

0

Afdelinger

0%

Service

0

timers Support

høj faglig rådgivning

Varmepumper

VI STÅR KLAR MED VARMEPUMPE RÅDGIVNING

For varmt om sommeren / for koldt om vinteren?

Vi har løsningen på dine problemer med bl.a. Panasonic og Daikin varmepumpe og aircondition!

Komfort med tillægsgevinst

Måske det eneste du køber til Huset med økonomisk gevinst.

De dejlige malerier du har på væggene er måske en god investering, men det bedste du kan anskaffe til huset, som kan give økonomisk afkast, er anskaffelse af en varmepumpe. I det lange løb er det nemlig god økonomi i en varmepumpe, husk bare på at elektriske varmepaneler bruger 3-4 gange så meget strøm som varmepumpen. Vi er eksperter på området og kan igennem råd og vejledning sikre dig den bedst mulige løsning.

Samtidig med en god komfort og miljøvenlighed, er økonomien det stærkeste argument for at investere i et varmepumpeanlæg. Varmepumpen vil typisk levere 60 –75 % af den energien du bruger til opvarmning af din bolig. Stigende energipriser vil øge afkastningen på varmepumpen. De fleste af os tænker ikke på økonomisk afkastning når vi køber inventar til huset.

Høj standard og god komfort

Det moderne menneske stiller store krav til sin bolig i dag, det rigtige materialevalg og alle de personlige ting som skaber den rette atmosfære. Men har du tænkt på, hvad god komfort betyder?

Tidligere blev der ikke i samme grad lagt vægt på, hvad opvarmning koster, da det var langt billigere, end det er i dag og derfor er der mange der med fordel klan skifte nu.

I modsætning til møbler og den praktiske indretning, er det et vigtigt element du hverken kan se eller føle på, nemlig det sunde og gode indeklima. Det er den ”skjulte” komfort som virkeligt sætter prikken over i'et og giver dig velvære. God luft er sund luft, ikke for tør eller rå og så ren som overhovedet muligt. Så selv ikke allergi-plagede føler ubehag. Anlægget kører om sommeren med nedkøling – om vinteren med opvarmning.

En varmepumpe vil sikre dig behagelig filtreret luft som giver en jævn temperatur i huset.

Varmepumpen har en fjernbetjening der styrer temperaturen automatisk. Du skal ikke rende rundt og justere graderne på panel, ovnene eller åbne og lukke vinduer for at ”kompensere”. Glem det, sæt dig i stolen med fjernbetjeningen og lad varmepumpen og naturen styre hele processen.

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder.

_g9a5846

høj faglig rådgivning

Køle-frostanlæg

KOMPLETTE KØLEANLÆG OG KØLERUM

Til supermarkeder og relaterede brancher tilbyder vi komplette ”walk-in” køle- og frostrum. Derudover dimensionerer og sammensætter vi nøglefærdige kompressorløsninger til drift af både frost- og kølelinjer.

Tætte samarbejder med vores leverandører gør os i stand til at levere både standard og skræddersyede køleanlæg. Som fabriksuafhængig installatør kan vi tilbyde præcis den løsning, der bedst matcher kravene i din køleopgave. Det betyder blandt andet, at vi arbejder med alle gængse kølemidler.

Vores komplette anlæg er baseret på den sidste nye teknologi, og er dermed meget driftsikre og økonomiske i både drift og vedligehold. Sammen med anlæggene leverer vi elektroniske regulatorstyringer, der sikrer præcis regulering og dermed væsentlige energibesparelser.

Med anlæggene leverer vi den lovpligtige dokumentation, ligesom vi tilbyder attraktive serviceaftaler med faste vedligeholdelsesbesøg. Du får med andre ord en komplet løsning, hvor der er tænkt på alt fra dimensionering til den efterfølgende service.

TRYGHED OG SIKKERHED

Service og serviceaftaler

FAST SERVICEPARTNER

Du skal ikke bekymre dig om dine køleinstallationer. Vi tilrettelægger et grundigt serviceprogram og sørger for dermed for, at alting fungerer og er optimeret bedst muligt.

UNDGÅ DYRE ÆRGRELSER

Da vores serviceteknikere og montører altid medbringer alt nødvendigt udstyr i servicebilen, kan de løser opgaven med det samme. Derudover er alle biler elektronisk overvåget. Det betyder, at vi kan tildele arbejdsopgaver optimalt – og det giver dig kortest mulige ventetid. Vores effektive tilkald har sparet mange kunder for dyre ærgrelser i form af ødelagte varer og andre kostbare tab.

LANDSDÆKKENDE SERVICE

Pro Elteknik ApS er med i CoolTrade Gruppen, der er et landsdækkende montage- og servicesamarbejde. Det betyder adgang til et bredt produktsortiment og døgnservice alle årets dage.

TRYGHED OMKRING DINE KØLEINSTALLATIONER

  • Korte responstider giver dig maximal oppetid
  • Periodisk eftersyn jf. dansk lovgivning
  • Erfarne og certificerede teknikere
  • Professionel afrapportering af alle former for service
  • Landsdækkende service- samarbejde
  • ISO-certificeret

SERVICEKONCEPTER:

  • Akut service (tilkald)
  • Døgnservice
  • Serviceaftaler med faste servicebesøg

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?