Industrial automation parts

Hvad er industrial automation?

Der er store muligheder i de fleste produktioner ved at effektivisere til automatiserede produktion.

Pro Elteknik har en specialist afdeling, som både kan tegne, beregne, designe og fremstille styringer til industrien. Vi har herudover en produktions afdeling som kan fremstille både individuelle og serieproducerede løsninger.

Vores kunder er derfor produktionsvirksomheder der skal have opdateret deres maskinpark, og virksomheder som selv fremstiller udstyr, hvor vores styringer indgår i det endelige produkt, som underleverandører.

 

IMG_1160-e1606326651700

Automation

IMG_1596_1
IMG_1601_1

Pro Elteknik Automation har specialiseret stil i at levere automatik og styringsteknik som afspejler vores kunders ønsker og krav.

Vi har et team af medarbejdere med en bred vifte at kompetencer, og vi er derfor rustet til at løse alt fra enkeltstående serviceydelser til komplekse totalløsninger.

Kernekompetencer

  • Projektering og systemudvikling
  • Udarbejdelse at diagrammer
  • PLC, HMI og Scada programmering
  • Test og idriftsættelse
  • Support

Rådgivning

Hos Pro Elteknik Automation tilbyder vi rådgivning og sparring i forbindelse med dit projekt. Vi behovsafdækker jeres ønskede slutresultat, og hjælper med vores projektledere, projektet i den rigtige retning mod slutresultat.

Dokumentation

Pro Elteknik Automation udarbejder vi dokumentationen i CAD-softwaren Caddy++, og PCSchematic. Her opstilles diagrammer så de er let overskuelige for både elektriker og vedligeholdelses personale. Ved samarbejde med Pro Elteknik Automation sørger vi for løbende opdatering af jeres dokumentation

Tavleproduktion

Pro Elteknik Automation har eget tavleværksted på Nylandsvej 48, 6940 Lem St. Her producere vi alt fra enkeltstående specialtavler til større serieproduktioner. Alle tavler leveres i høj kvalitet, med færdig komponenterklæring til det europæiske marked.

Referencer

tonny

TONNY D. KRISTENSEN

Afd. Leder

30 94 54 51

tdk@proelteknik.dk

Automatik afdelingen køres af Tonny, han har arbejdet for Pro Elteknik i mange år og har mange års erfaring med erhvervslivet og hvilke systemer der passer og fungere bedst.
Du kan læse mere om hvad hans afdeling tilbyder her.

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?