Erhverv

automation

Der er store muligheder i de fleste produktioner ved at effektivisere til automatiserede produktion.

Pro Elteknik har en specialist afdeling, som både kan tegne, beregne, designe og fremstille styringer til industrien. Vi har herudover en produktionsafdeling som kan fremstille både individuelle og serieproducerede løsninger.

Om Pro Elteknik

Vi er specialister indenfor industriel automation, produktionsanlæg og større tekniske løsninger, men vi rummer også stor kompetence med projektering, installering og servicering af: styre- og fordelertavler, maskinanlæg, bygningsinstallationer, intelligente systemer, data- og teleinstallationer, parcel- og etagebyggeri, offentlige bygninger og fabriksanlæg m.m.

International erfaring og lokal værdi

I en højt specialiseret produktion er korrekt opsætning, installering og vedligeholdelse, afgørende for effektiviteten på både den korte og lange bane. Samt medarbejderne er tilsvarende højt specialiserede. Ofte kan det betale sig at række ud efter specialistkompetencer langt fra sit nærområde for at få den rigtige løsning.

Det betyder, at vi indenfor vores specialområder også arbejder internationalt og nogle gange på meget store anlæg. De erfaringer vi gør os her, skaffer os en specialistviden og erfaring, som vi bruger på tværs af installationer og på tværs af landegrænser, og ikke mindst lokalt.

Ingen opgave er under bagatelgrænsen hos os. Vi tager udgangspunkt i at levere en løsning, som er både hurtig og relevant, så I opnår mindre driftstab ved driftstop. Indførelsen af proaktive vedligeholdelsesprogrammer, har for mange kunder været en økonomisk meget interessant løsning, da reservedele var til rådighed og produktion kunne standes på det bedste tidspunkt.

Læs om alle vores ydelser