Energioptimering

Hvad er energioptimering?

Energioptimering går ud på at tænke grønt og tænke økonomisk – og at tænke fremad. Ved at optimere energien i erhvervslivet og blandt de offentlige og private, kommer det til at have en positiv effekt på både miljøet og bundlinjen. Det handler om at spare, hvor det er nødvendigt og effektivt.

Hvad indebærer energioptimering hos Pro Elteknik?

Hos Pro Elteknik har vi en godkendt og autoriseret medarbejder, der har styr på energioptimering i alle sine former. Vi kommer ud og vurderer elinstallationerne i deres helheder, hvor vi så rådgiver om, hvilke tiltag der ville være bedst ift. energioptimering. Det kan være alt fra varmestyring i en bygning til lysstyring, ventilationsstyring, maskinoptimering o.l.

Det kan være enormt mange ting, der kan optimeres: f.eks. er der ofte trykluft i nogle bygninger, der kører, selvom der ikke er behov for det. Ved at gribe ind med energioptimerende tiltag, kan I undgå at spilde en masse energi og penge på et unødvendigt forbrug: f.eks. på unødvendig trykluft, varme, lysbrug mm.

Vi rådgiver både private, erhvervslivet og offentlige myndigheder ift. energioptimerende tiltag.

Energioptimering i Herning, Vildbjerg, Silkeborg og omegn

Vi rådgiver altid vores kunder om, hvilke optimeringer der ville passe dem bedst: det kan være alt fra varmepumper og solceller til LED-belysning. Det betaler sig altså at optimere energien, da besparelser på energien går direkte på bundlinjen – og der er altid flere forskellige områder, hvor der kan hentes penge hjem. Men udover at spare penge, så besparer I også miljøet.

Der er altså et meget stort potentiale for at reducere energiomkostninger og opnå en mere bæredygtig produktion – Energistyrelsen vurderer også, at de fleste virksomheder kan reducere deres energiforbrug med hele 15-30%. Det er altså en kæmpe fordel at optimere hvor I kan!

Kontakt os gerne i dag for at få professionel vejledning i energioptimering, lige meget om du er privat, ejer en virksomhed eller er fra det offentlige.

Hos Pro Elteknik bestræber vi os på at tænke grønt og tænke fremad – og det vil vi også gerne hjælpe andre med.