Elektriker til private

ELINSTALLATIONER FOR PRIVATE I VILDBJERG, AULUM, LEM OG OMEGN

Hos Pro Elteknik har vi stor erfaring med elinstallationer for private, hvor vi både kører ud til Herning, Holstebro, Ringkøbing, Silkeborg, Skjern og Videbæk.

Vi er altid klar med hurtig hjælp, hvis problemer opstår, og derfor har vi også altid en elektriker på døgnvagt. Ingen kan lide at være uden strøm alt for længe – det har vi stor forståelse for – og derfor kan du altså altid ringe, hvis du har brug for en dygtig elektriker, når det virkelig haster.

IMG_1631_1

ELEKTRIKERE TIL PRIVATE

Vores elektrikere kan tilbyde alle elinstallationer til private – her er der ingen begrænsninger. Det vil sige, at vi kan hjælpe med alle de ganske almindelige elinstallationer –men vi kan også tilbyde mere tekniske installationer til f.eks. bygninger og elmaskiner.

Vi laver alle de almindelige elinstallationer og el-renoveringer:

  • Fejlfinding på installationer
  • Reparation af hvidevare
  • Montering af nye stikkontakter
  • Renovering af køkken/badeværelse/hus
  •  Installation og montering af lade stander til elbiler
  • Lyskilder

Er du interesseret i at få en varmepumpe eller energioptimering, tilbyder vi også det – du kan læse mere omkring det.
Ingen elinstallationer er for stor eller for lille, når vi skal hjælpe i det private, og vi er altid klar på at yde en service.

PRO ELTEKNIK HJÆLPER MED RENOVERINGER I BÅDE GAMLE BOLIGER OG NYBYGGERI

Hos Pro Elteknik kan du forvente, at vi er med dig hele vejen – lige fra projektering til montering/installation og videre til service efterfølgende. Vi er altså med fra start til slut. Princippet gælder ikke kun renoveringer, men også alle andre store og små opgaver.
Det er altså lige meget, om det er installationen af en varmepumpe, et eltjek, en elinstallation, rådgivning af energioptimering eller lignende, så er vi med dig fra start til slut.

Vi sørger for intelligente løsninger og er altid til rådighed, når vores kunder har brug for os, hvorfor vi altid har en elektriker på døgnvagt. Vi sætter altså altid kunden og kvalitet først – for vi ved, at det skaber trygge og tilfredse kunde.

priser

I de fleste projekter sker der tilpasninger undervejs, og vi arbejder derfor, når vi giver priser, med at forudsætningerne for prisen er helt tydelige. Vi afgiver priserne som faste tilbud eller et estimeret tid- og materiale forbrug. 

Ønsker du et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: info@proelteknik.dk eller telefon: 99 75 25 50, så vil vores kompetente medarbejdere være klar til at hjælpe dig.