Elektriker til erhverv

Elinstallationer for offentlige institutioner og virksomheder i Herning og omegn

Hos Pro Elteknik har vi stor erfaring med elinstallationer for virksomheder og offentlige institutioner, hvad end det er kontorbygninger, industrihaller mm. Vi er fleksible med professionelle løsninger, som sikrer, at vi forstyrrer dig mindst muligt og mindsker din tabte arbejdstid.
Vi står klar lige fra projektering til montage og installation og videre til serviceydelser såsom intelligente bygningsinstallationer, energioptimering, alarmsystemer, køleanlæg m.m.

Elektriker til erhverv med bredt udvalg af ydelser i Holstebro, Silkeborg og omegn

Hos Pro Elteknik har vi en bred vifte af ydelser/opgaver, som vi kan tilbyde inden for elektriker til erhverv. Vi er eksperter i industriinstallationer og har stor erfaring med bl.a. kontorbyggerier, butikker o.l.

Vi har også god erfaring med automatik og har tidligere prøvet kræfter med opgaver hos Vestas. Vi tilbyder også maskininstallationer og intelligente installationer, og vi er også altid klar på at hjælpe med drift og vedligeholde jeres elinstallationer, hvad end det er maskiner, inventar, fødevaremaskiner m.m.

Specialister i industrielle elinstallationer

Udover de forrige nævnte ydelser, så er vi også eksperter inden for maskiner og kommunikation – heriblandt robotter. Når det kommer til maskininstallationer, så er vi sågar på hjemmebane.
Vi har nemlig installeret anlæg i det meste af verden, og vi sætter en stor stolthed i at levere intelligente løsninger, der overholder alle gældende lovkrav og ønsker, der skulle være.

Vores opgaver strækker sig fra små lokale, der har brug for nogle maskininstallationer, til store anlæg i andre verdensdele. Vi ser ikke nogen opgave for stor eller for lille. Om det altså er store maskininstallationer eller energioptimeringer, køleanlæg, alarmsystemer, robotter, netværker eller andet, så kan vi hos Pro Elteknik hjælpe med intelligente løsninger og elinstallationer.