Elektriker til erhverv

ELINSTALLATIONER FOR OFFENTLIGE INSTITUTIONER OG VIRKSOMHEDER I HERNING OG OMEGN

Hos Pro Elteknik har vi stor erfaring med elinstallationer for virksomheder og offentlige institutioner, hvad end det er kontorbygninger, industrihaller mm. Vi er fleksible med professionelle løsninger, som sikrer, at vi forstyrrer dig mindst muligt og mindsker din tabte arbejdstid.
Vi står klar lige fra projektering til montage og installation og videre til serviceydelser såsom intelligente bygningsinstallationer, energioptimering, alarmsystemer, køleanlæg m.m.

Specialister i industrielle elinstallationer

Udover de forrige nævnte ydelser, så er vi også eksperter inden for maskiner og kommunikation – heriblandt robotter. Når det kommer til maskininstallationer, så er vi sågar på hjemmebane.
Vi har nemlig installeret anlæg i det meste af verden, og vi sætter en stor stolthed i at levere intelligente løsninger, der overholder alle gældende lovkrav og ønsker, der skulle være.

Vores opgaver strækker sig fra små lokale, der har brug for nogle maskininstallationer, til store anlæg i andre verdensdele. Vi ser ikke nogen opgave for stor eller for lille. Om det altså er store maskininstallationer eller energioptimeringer, køleanlæg, alarmsystemer, robotter, netværker eller andet, så kan vi hos Pro Elteknik hjælpe med intelligente løsninger og elinstallationer.