Elektriker til erhverv

Elinstallationer for offentlige institutioner og virksomheder

Vi er særdeles erfarne i at udføre projektering og installering af elinstallationer til projekter på kontorbygninger, industrihaller og offentlige institutioner. Vi er fleksible med professionelle løsninger, som sikrer, at vi forstyrrer dig mindst muligt og mindsker din tabte arbejdstid.

Som kunde giver det dig stor sikkerhed og værdi i byggeprocessen, at vi varetager hele processen fra projektering, montage og afsluttende aflevering. Også når vi er underleverandører. Vi tilbyder efterfølgende serviceaftaler og overvågningsaftaler af intelligente bygningsinstallationer, energioptimeringalarmsystemerkøleanlæg.

_G9A5835

Elektriker til erhverv med bredt udvalg af ydelser

Vi kalder os Danmarks måske eneste full-service elinstallationsvirksomhed, det er naturligvis med et jysk glimt i øjet. Men vi dækker meget bredt på industri behov og har på vores lokale marked i Midtjylland og Vestjylland. Herning, Skjern, Ringkøbing, Videbæk og Ikast, Silkeborg udført service for særdeles mange kunder.

Vores ydelser går lige fra akutte private behov og projekter, over til højtspecialiserede komplicerede løsninger til industrien, planlagt fast vedligeholdelse, renovering og nybyg. Samt til faste serviceaftaler og overvågning af komplicerede anlæg på automation på bygninger og produktion. På automation kan vi også udvikle prototyper og efterfølgende producere dem.

Så glimt i øjet, ja det har vi, men også kompetencerne der ligger bag. Så vi fortsat vil kalde os Danmarks eneste full-service installationsforretning.

INTERNATIONAL ERFARING OG LOKAL VÆRDI

I en højt specialiseret produktion er korrekt opsætning, installering og vedligeholdelse, afgørende for effektiviteten på både den korte og lange bane. Samt medarbejderne er tilsvarende højt specialiserede. Ofte kan det betale sig at række ud efter specialistkompetencer langt fra sit nærområde for at få den rigtige løsning.

Det betyder, at vi indenfor vores specialområder også arbejder internationalt og nogle gange på meget store anlæg. De erfaringer vi gør os her, skaffer os en specialistviden og erfaring, som vi bruger på tværs af installationer og på tværs af landegrænser, og ikke mindst lokalt.

Ingen opgave er under bagatelgrænsen hos os. Vi tager udgangspunkt i at levere en løsning, som er både hurtig og relevant, så I opnår mindre driftstab ved driftstop. Indførelsen af proaktive vedligeholdelsesprogrammer, har for mange kunder været en økonomisk meget interessant løsning, da reservedele var til rådighed og produktion kunne standes på det bedste tidspunkt.

Priser

I de fleste projekter sker der tilpasninger undervejs, og vi arbejder derfor, når vi giver priser, med at forudsætningerne for prisen er helt tydelige. Vi afgiver priserne som faste tilbud eller et estimeret tid- og materiale forbrug. Ønsker du et tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 99 75 25 50, eller mail: info@proelteknik.dk, så vil en af vores kompetente medarbejdere hjælpe dig videre.