Når service og driftsikkerhed har topprioritet

Få en professionel løsning

El til private og erhverv

God service og kundepleje gør en forskel

Pro Elteknik er i dag en af Midt- og Vestjyllands største og mest erfarne servicevirksomheder inden for el-branchen. Vi dækker bl.a. Herning, Vildbjerg, Aulum, Holstebro, Ringkøbing, Silkeborg, Skjern og Videbæk. Med vores mere end 65 ansatte yder vi service til både erhvervs-, statslige-, offentlige-, og private kunder.

Vi er stolte af vores gode og langvarige relationer til vores servicekunder, og værdsætter det gode og konstruktive samarbejde. Service og kundepleje er nøgleordene for os som dagligt beskæftiger os med installation og service af traditionelle elinstallationer. Vi ved af erfaring, at faste og tilfredse kunder får man kun, når man kombinerer kvalitetsarbejde med god service.

Uanset hvilken opgave vi står overfor, er det vores mål at forstå kundens behov og skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning, med særlig fokus på økonomi, kvalitet og fremtidige udvidelsesmuligheder. Vi lægger stor vægt på god kommunikation forud for igangsættelsen af en hver opgave.

Vi løser alle typer opgaver inden for el-arbejde hvor især bygningsinstallationer er et vigtigt forretningsområde. Vi rådgiver, installerer, reparerer og vedligeholder inden for flere områder.

Vi tilbyder ydelser til både private og erhverv. Blandt andet:

 

Du har ikke tid til at vente på noget, der måske virker. Vælg den partner, som er tæt på dig, reagerer hurtigt - og kan sit kram. Vi er installatøren der sikrer din effektivitet og oppetid.

0

Års Erfaring

0

Afdelinger

0%

Service

0

timers Support

Tænk fremad - Tænk grønt

Spar penge og energi

PRO Elteknik rådgiver erhvervslivet, offentlige myndigheder og private om energibesparende løsninger, da det påvirker både bundlinjen og miljøet positivt. Vi kommer på besøg og vurderer elinstallationerne i deres helhed – og ofte kan bygninger tekniske installationer og belysning optimeres gennem forholdsvis enkle tiltag.

Det betaler sig at optimere energien

Det koster penge at bruge energi, men det er spild af penge at bruge for meget energi. Besparelser på energi går direkte på bundlinjen. Der kan hentes penge hjem på flere områder. Varmepumper kan supplere de klassiske varmekilder, nedkøle luften, kontrollere luftfugtighed og udnytte energien effektivt. Solceller leverer ”gratis strøm” og mindsker forureningen. Og LED-belysning giver markante besparelser på budgettet i både virksomheder og private hjem.

Tekniske installationer

SPECIALISTER I STYRINGER, DER SKABER OVERBLIK

 • CTS

  Bedre komfort og økonomi med CTS anlæg

  Et bedre indeklima med en lavere energiregning. Det lyder som en selvmodsigelse, men det er ikke desto mindre, hvad et CTS-anlæg leverer. Interaktiv regulering af varme og ventilation giver tilfredse og effektive medarbejdere, samtidig med at unødigt energiforbrug undgås.

  Intelligent teknologi, der styrker din virksomhed

  Overvåg varme- og ventilationsanlæggene i alle dine rum og bygninger fra din computer eller tablet. Et professionelt og intelligent CTS-anlæg gør det nemt for dig at sikre komforten for alle i din virksomhed.

  Du kan tilkoble alle de enheder til dit CTS-anlæg, du vil, om det drejer sig om varmepumpe, ventilationsanlæg, klimaanlæg er anlægget med til at sikre at du ikke bruger unødigt energi.

 • PLC / Styretavler

  Lad vores programmører forbedre din produktivitet

  Vi har kompetencer inden for PLC og automatik, og erfaringen til at optimere og vedligeholde dine el-tekniske maskiner og installationer. Slip derfor bekymringerne, og lad os styrke din virksomheds driftsikkerhed.

  Din oppetid holder os vågne

  Når der opstår fejl i dit anlæg, tæller hvert sekund. Driftsforstyrrelser koster penge, og derfor skal der reageres hurtigt. PRO Elteknik er klar til udrykning 24/7 for at sikre din virksomhed maksimal oppetid.

 • Maskininstallation

  Når det kommer til installation af maskinanlæg, er vi på hjemmebane. Vi har installeret anlæg i det meste af verden, og sætter en stolthed i at levere løsninger, der overholder alle de gældende lovkrav og ønsker, der måtte være.

  Derfor er vi det naturlige valg, når det kommer til at vælge leverandør på maskininstallation.

  Vores projekter strækker sig fra mindre opgaver i lokalomådet til store anlæg i andre verdensdele – og vi går til hver opgave med samme ildhu.

 • Intelligente installationer

  Intelligente bygningsinstallationer (IBI) dækker over en teknisk installation, der er opbygget af flere typer elektriske komponenter, som er netværkstilsluttet via et eller flere bussystemer, som igen kan være tilsluttet en hovedcentral (PC).

  Inden for IBI opereres med to teknologier:

  • Central intelligent bygningsinstallation
  • Decentral intelligent bygningsinstallation

  Ved installationer med centrale intelligente bygningsinstallationer er komponenterne uden intelligens, og al overvågning og styring sker fra en controller.

  Decentrale intelligente bygningsinstallationer er kendetegnet ved, at samtlige komponenter er forsynet med intelligens og er tilsluttet netværket. 

  En bygningsejer/-ansvarlig kan tit se fordele i, at bygningen er forsynet med intelligent bygningsautomatik, som udover basale styringer og reguleringer, også selvstændigt og uden menneskelig hjælp, kan overvåge og registrere ændrede forhold og hændelser i og uden for bygningen. På basis af registreringerne handler og reagerer automatikken efter forudbestemte mønstre og programmer.

  IBI anvendes for det meste til stik- og lysstyringsfunktioner, typisk tænd/sluk, dagslysregulering og -styring, bevægelsesstyring og dæmpning. Enkelte typer IBI kan dog også styre ting som varme-, køle- og ventilationsanlæg.

  Mulighederne er lige så forskellige som typerne af anlæg. De mest kendte er IHC og KNX

El-installation i Herning
_g4a5578

Gennem samarbejde når vi målet

Drift og vedligehold

PRO Elteknik tilbyder at forestå den daglige drift og vedligeholdelse af installationer, inventar, maskiner, fødevaremaskiner mv. Ved at anvende os som fast service partner, vil man nemlig kunne undgå – eller i hvert fald minimere – uventede driftsstop.

Uventede driftsstop er ”dyrere” end planlagt vedligeholdelse. Det koster på omdømmet, hvis kunderne bliver generet af driftstoppet, men det koster også i kroner og ører at skulle tilkalde akut assistance til udbedring af en fejl.

Få en professionel løsning

Hvidevareservice

PRO ELTEKNIK LEVERER EN PROFESSIONEL HVIDEVARESERVICE.

Vi har erfaring med reparation af køleskabe, vaskemaskiner og andre hårde hvidevarer. Vi er derfor klar til hurtig udrykning, hvis der opstår problemer med dine hårde hvidvarer.

Vi oplyser naturligvis altid om en reparation eller udskiftning af enkeltdele kan betale sig, før vi går i gang med arbejdet.

Skal du købe nyt, er vi behjælpelige med at skaffe det rigtige produkt via vores leverandører.

Kontakt os for et tilbud og information om, hvordan du kan spare på strømmen og samtidig øge komforten i dit køkken.

_g9a5855

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?