Når service og driftsikkerhed har topprioritet

Få en professionel løsning

El til private og erhverv

God service og kundepleje gør en forskel

Pro Elteknik er i dag en af Midt- og Vestjyllands største og mest erfarne servicevirksomheder inden for el-branchen. Vi dækker bl.a. Herning, Vildbjerg, Aulum, Holstebro, Ringkøbing, Silkeborg, Skjern og Videbæk. Med vores mere end 65 ansatte yder vi service til både erhvervs-, statslige-, offentlige-, og private kunder.

Vi er stolte af vores gode og langvarige relationer til vores servicekunder, og værdsætter det gode og konstruktive samarbejde. Service og kundepleje er nøgleordene for os som dagligt beskæftiger os med installation og service af traditionelle elinstallationer. Vi ved af erfaring, at faste og tilfredse kunder får man kun, når man kombinerer kvalitetsarbejde med god service.

Uanset hvilken opgave vi står overfor, er det vores mål at forstå kundens behov og skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning, med særlig fokus på økonomi, kvalitet og fremtidige udvidelsesmuligheder. Vi lægger stor vægt på god kommunikation forud for igangsættelsen af en hver opgave.

Vi løser alle typer opgaver inden for el-arbejde hvor især bygningsinstallationer er et vigtigt forretningsområde. Vi rådgiver, installerer, reparerer og vedligeholder inden for flere områder.

Vi tilbyder ydelser til både private og erhverv bl.a.:

 

Du har ikke tid til at vente på noget, der måske virker. Vælg den partner, som er tæt på dig, reagerer hurtigt - og kan sit kram. Vi er installatøren der sikrer din effektivitet og oppetid.

0

Års Erfaring

0

Afdelinger

0%

Service

0

timers Support

Elinstallationer til både private og erhverv

Hos Pro Elteknik laver vi adskillige elinstallationer til både private og erhverv. Alt fra industriinstallationer til CTS anlæg, automatik- og robotinstallationer, CNC installationer, privat- og erhvervsinstallationer mm.

Vores elinstallatører er erfarne, autoriseret og har styr på lovgivningen. Det er nemlig lovpligtigt, at alle elinstallationer er sat korrekt op og vedligeholdes løbende. Hvis ikke en installation er udført korrekt, skaber det store risici for stød, brande o.l. Derfor kræver det, at der uddannes dygtige installatører, der har styr på lovgivningen og sit fag – og det har vores medarbejdere.

Vi sørger altid for tryghed hos kunden ved at have dygtige og autoriseret medarbejdere, der altid yder en korrekt og kvalitetsrig service.

Tekniske installationer

SPECIALISTER I STYRINGER, DER SKABER OVERBLIK

  • Udover at være eksperter inden for regulære elinstallationer, så har vi også et dygtigt team af medarbejdere, der er specialister i tekniske installationer. Med vores tekniske installationer er du garanteret styringer, der skaber overblik.

  • Det kan være alt fra CTS til PLC/Styretavler, maskininstallationer og intelligente installationer. Med CTS får du bedre komfort og økonomi vha. intelligent teknologi, der styrker din virksomhed.
    Med PLC kan vores dygtige programmører hjælpe med at optimere og vedligeholde jeres el-tekniske maskiner og installationer, der styrker jeres virksomheds driftssikkerhed.

  • Maskininstallationer er et af vores absolut specialer, hvor vi har installeret anlæg i det meste af verden. Vi er stolte af at levere løsninger, der overholder alle lovkrav og ønsker, der kunne være – og vi tilgår både de mindre opgaver i lokalområdet og de store opgaver i andre verdensdele med samme ildhu.

  • De intelligente installationer, som vi kan tilbyde, dækker over en særlige type af tekniske installationer, der indebærer flere typer af elektriske komponenter, der er tilsluttet via et eller flere bussystemer.
    Her tilbyder vi to teknologier: central intelligent bygningsinstallation og decentral intelligent bygningsinstallation. Med førstnævnte sker alt styring og overvågning med en controller, hvorimod komponenterne i sidstnævnte er forsynet med intelligens og tilsluttet et netværk. Dvs. at bygningsautomatikken i sidstnævnte kan overvåge og registrere ændrede forhold uden menneskelig hjælp.

El-installation i Herning

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?