tyverialarm til private

ALARM & SIKRING

Som privatkunde hos os køber og ejer du dit anlæg. De betyder at anlægget på sigt er langt billigere for dig samlet, på trods af opstartsomkostninger. Anlægget kan tilkobles en alarmcentral, eller du kan selv modtage alarmen.

Her hos Pro Elteknik er vi ISO 9001 certificeret og eksperter i sikringsløsninger, og vi arbejder med sikkerhed på et meget højt professionelt niveau.  Det betyder at rådgivning altid er meget individuelt, og den indledende dialog kan meget ofte tages over telefonen.

Sikringsanlægget er ikke en standardvare hos os. Det er tilpasset jeres bygninger, behov og familie helt individuelt. Du betaler derfor for hverken mere eller mindre end du har brug for.

Vi har gjort det nemt for dig at få et samlet overblik. Se vores sammenligning med en af markedets mest brugte leverandører her. 

_G9A5859_1

Billig tyverialarm - for at hverdagen fungere
Vi syndes det er vigtigt at man ikke bliver bundet af et abonnement, så det er en god løsning for dig, der gerne vil spare penge, uden at gå ned på kvaliteten. Med smarthome kan du styre både garage, lys, varme og el. Vi ved at hverdagen kan være hektisk og derfor, syndes vi det er vigtigt at du kan se hvad der sker derhjemme og få ro på maven. Det kan du gøre via en app på smartphonen, så kan du trygt se hvordan det står til i dit hjem, selv når du er ude.
Vi forstår at man selvfølgelig gerne vil føle sig sikker i sit eget hjem - både når vi er ude som hjemme. Her hos os kan du vælge mellem et stort udvalg af indbrudsalarm sikkerhed. Denne teknologi giver dig mulighed, for at holde øje med dit hjem, lige meget hvor du er henne.
Hvis du ønsker at have mere kontrol over hvad der sker i og udenfor dit hjem, er overvågning en fantastisk løsning - du kan læse mere om overvågning her.

nikolej

NIKOLAJ NIELSEN

Afd. Leder Alarm

30 94 54 66

nrn@proelteknik.dk