PRO Elteknik A/S - Midtjyllands stærkeste el-installatør

Løsninger til private og erhverv

Alt hvad vi gør, skal skabe merværdi for vores kunder.

Pro Elteknik A/S er en El-installations virksomhed i Midt og Vestjylland med 5 afdelinger i henholdsvis Lem, Sdr. Felding, Skjern, Tistrup og Herning.

El-service til private

Vi er specialister indenfor elinstallationer til private, fx solcelleanlæg, tyverialarm, tågesikring, brandalarmering, videoovervågning, varmepumper, LED belysning, og meget mere. Pro Elteknik A/S er også til nybyggeri.
Pro Elteknik A/S er Midt- og Vestjyllands stærkeste elinstallatør.

El-service til erhverv

Vi er specialister indenfor Industri installationer, produktionsanlæg og større tekniske løsninger, men vi rummer også stor kompetence med projektering, installering og servicering af: styre- og fordelertavler, maskinanlæg, bygningsinstallationer, intelligente systemer, data- og teleinstallationer, parcel- og etagebyggeri, offentlige bygninger og fabriksanlæg m.m.

Vi har stor erfaring med rådgivning og projekterings opgaver for erhvervs kunder, arkitekter og private, både ved bygge & anlægs projekter, maskin- & procesinstallationer samt Energi optimering.
Derudover har vi også stor erfaring med projektledelse og projektstyring af større projekter, både som hoved- og underleverandør.
Vi følger altid opgaven helt til døren, så kunden opnår det ønskede resultat, til den rigtige pris.

Gennem samarbejde når vi målet

Hovednavnet Pro Elteknik A/S er fælles for afdelingerne som også kendes under de tidligere navne; Lem-El, Luxel, El-Nyt, Herning El-Center, Leif Nielsen og Amby El.

Vores koncept

Alt hvad vi gør, skal skabe merværdi for vores kunder.
Dette tænker vi altid på i det daglige arbejde. Når vi udfører et stykke arbejde, fokuserer vi altid på kundens udbytte.

Kvalitetsmålsætning

Det er virksomhedens kvalitetspolitik at udføre kvalitetsbetonede arbejde på alle virksomhedens forretningsområder og at kundeaftaler skal være klare, entydige og overholdes.

Ethvert arbejde leveres derfor i den aftalte kvalitet, indenfor den aftalte tid og til den aftalte pris.

Alle arbejder på et højt fagligt niveau og sikkerhedsmæssigt forsvarligt i henhold til gældende lovgivning og forskrifter.

Alle ansatte skal medvirke til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde.

ISO 9001 krav at virksomheden skal sikre løbende forbedringer.

Ved opstilling af kvalitetsmålsætninger vil virksomheden sikre en løbende forbedring af kvalitetsledelsessystemets effektivitet.

Kvalitetspolitikken omfatter alle aktiviteter, der har betydning for kvaliteten af det arbejde, som virksomheden udfører.

Klik for at se vores kvalitetspolitik

Vores vision hos Pro Elteknik

Pro Eltekniks vision er, at blive en foretrukken el samarbejdspartner og arbejdsplads i Midt og Vestjylland.

 

PRO elteknik A/S tager socialt ansvar

0

Års Erfaring

0

Afdelinger

0%

Service

0

timers Support

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?