FACILITY SERVICE

PRO Eltekniks Facility service

Lad os løse de praktiske service- og vedligeholdsopgaver

PRO Elteknik kan lave en integreret facility service løsning på de praktiske serviceområder I ønsker.
Med vores PRO Service System, kan vi varetage alle jeres Facility opgaver. Alt fra vedligehold af udvendige arealer, rep. på bygningsdele, maskiner, planlagte eftersyn af ventilation, tekniske anlæg, mv. Kort sagt alt hvad i ønsker vi skal tage os af.

Har I først valgt os som samarbejdspartner – så kan vi altid løse de opgaver I ønsker. Og i kan følge med via PRO Service System. Hvor mange opgaver der kommer, om de er løst og af hvem. evt. servicerapporter gemmes i systemet, så dokumentationen er på plads.

Facility management

En strategisk facility management aftale inkluderende ejendomsdrift – og vedligeholdelse stiller vi også op til i samarbejde med partnere. Vi tilpasser vort koncept til opgavens størrelse.

Fagprofessionelle løsninger

Uanset hvilken serviceydelse – er vort princip at løsningen altid skal være fagprofessionel, dvs. at de ledere og det personale der løser opgaven har en faglig relevant uddannelse og erfaring.

Få en grundig snak – og et professionelt tilbud – ud fra jeres holdninger

Inviter os til en snak om jeres aktuelle situation – og jeres overvejelser om fremtiden.
Vi anbefaler altid den løsning vi mener der er den bedste for jer – og udarbejder et tilbud tilpasset netop jeres ønsker. Gerne med alternativer på det enkelte serviceområde.

Vores servicevogne er udstyret med værktøj og materialer til at løse alle akutte opgaver indenfor el-arbejde og el-service.

0

Års Erfaring

0

Afdelinger

0%

Service

0

timers Support

Nøglen til effektiv planlægning

PRO Service System

Pro Service System er et online planlægningsværktøj der lader brugere af systemet indrapportere opgaver.

Det kunne f.eks. være en lejer af en lejlighed, der gerne vil have en vicevært til at kigge på et punkteret vindue, eller en medarbejder i en virksomhed, som rapportere om en fejl på en maskine.

Alle disse ”serviceopgaver” bliver derefter lagret i Pro Service System, hvor administratoren eller ”servicelederen” kan varetage opgaven.

Hvorfor vælge PRO Service System?

  • Spar tid
  • Bedre overblik

    Overskuelig opgave oversigt, med mulighed for nemt at sortere i opgaver, gør at du lynhurtigt kan finde frem til den opgave du leder efter.

  • Øget effektivisering: Alle opgaver rapporteres i systemet, informationer går dermed ikke tabt i e-mails, på gule sedler og ved verbale misforståelser. Både brugere, administratorer og samarbejdspartnere får tilsendt de relevante informationer og statusser på opgaven automatisk.
  • Reducer papirarbejde: Hvis en opgave ikke selv kan varetages kan du videredelegere opgaven til en samarbejdspartner, som nemt kan oprettes i systemet. Samarbejdspartneren kan nemt vedhæfte filer, dokumenter og anden information, som du til enhver tid kan se i systemet. Det hele foregår elektronisk og du slipper for et rod af papirer.

Kan bruges indenfor bl.a.

  • Ejendomsservice
  • Boligselskaber
  • Vedligeholdelse af virksomheder
  • Serviceopgaver

PRO Service System kan bruges overalt

Vores service system er tilpasset til bl.a. Smartphones og tablets til hvis du er ude af huset.

Se mere på propss.dk

_g4a5616

Få en professionel løsning

Drift og vedligehold

Lorem ipsum dolor sit amet, semper cetero iisque in usu. Sit vocent fuisset consequat ei, at wisi possim sea, utamur lobortis torquatos id sit. Has te bonorum consequat, at dicunt placerat eam, vocibus necessitatibus ei eos. Lorem ipsum dolor sit amet, semper cetero iisque in usu. Sit vocent fuisset consequat ei, at wisi possim sea, utamur lobortis torquatos id sit. Has te bonorum consequat, at dicunt placerat eam, vocibus necessitatibus ei eos.

Sea malorum forensibus ne, an mea habeo option copiosae, congue labores eu qui. Illud principes ne vix, vide novum consequuntur vim cu, mea ad tincidunt pertinacia consetetur. Eu nost

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?