Energioptimering til private

HVAD ER ENERGIOPTIMERING?

Der er flere og flere der begynder at tænke mere grønt og økonomisk – og at tænke fremad. Ved at optimere energien i dit hjem, kommer det til at have en positiv effekt på både miljøet og din økonomi. Det handler om at spare, hvor det er nødvendigt og effektivt.

Nogen af fordelende ved at energioptimere er:

  • Du forøger din ejendoms værdi
  • Du sparer penge
  • Du udleder mindre CO2

Hvad indebærer energioptimering hos Pro Elteknik?

Vi kommer ud og vurderer elinstallationerne i deres helheder, hvor vi så rådgiver om, hvilke tiltag der ville være bedst ift. energioptimering. Hos Pro Elteknik har vi en godkendt og autoriseret medarbejder, der har styr på energioptimering. Det kan være alt fra varmestyring dit hus til lysstyring, ventilationsstyring o.l.

Det kan være enormt mange ting, der kan optimeres. Ved at gribe ind med energioptimerende tiltag, kan I undgå at spilde en masse energi og penge på et unødvendigt forbrug: f.eks. på varme, lysbrug mm.

Energioptimering i midtjylland og omegn

 

Vi rådgiver altid vores kunder om, hvilke optimeringer der ville passe dem bedst: det kan være alt fra varmepumper og solceller til LED-belysning. Det betaler sig altså at optimere energien, da besparelser på energien går direkte i banken – og der er altid flere forskellige områder, hvor der kan hentes penge hjem. Men udover at spare penge, så besparer I også miljøet.

Der er altså et meget stort potentiale for at reducere energiomkostninger og opnå en mere bæredygtig produktion.

Kontakt os gerne i dag for at få professionel vejledning i energioptimering,

Hos Pro Elteknik bestræber vi os på at tænke grønt og tænke fremad – og det vil vi også gerne hjælpe andre med.