CTS anlæg og styring

Få en energioptimeret løsning

CTS ANLÆG til private og erhverv

Installation af CTS styring hos Pro Elteknik

Hos Pro Elteknik kan vi hjælpe med installation og rådgivning vedrørende CTS anlæg og styring af samme. Vi har 65 kompetente medarbejdere, der gennem grundig uddannelse og flere års erfaring har opbygget et professionelt mindset, og som altid har kundens ønsker for øje. Vi hjælper både private og erhverv og kan montere CTS-systemer hos alle typer af kunder. Vi er Midt- og Vestjyllands stærkeste elinstallatør, og derfor er vi den ideelle samarbejdspartner, hvis du skal have installeret et CTS-system.

Hvad er CTS anlæg?

CTS er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring, og et CTS anlæg giver mulighed for at styre og overvåge hvad der rent teknisk sker i flere forskellige rum og på anlæg i både mindre og større bygninger. CTS anlæg tilsluttes f.eks. til styring af varme og ventilation, og med alarm og ur funktioner kan det samtidig advare om fejl og tidstilpasses. Et CT anlæg kan også udvides, således at det omfatter alt fra lys til intelligent bygningsinstallation.

Bedre styring og god energioptimering

At få installeret et CTS system gennem os giver en bekvem og nem styring af elektronik i alle former, og derudover er et CTS anlæg vejen mod god energioptimering og dermed en bæredygtig og miljørigtig løsning. Den centrale styring, som organiseres fra f.eks. en iPad eller computer, gør det muligt at spare penge på driftsomkostninger og omkostninger til f.eks. ventilation eller varme, når alt styres sammenhængende. På den måde spildes mindre energi, og et CTS system er derfor en investering.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få installeret et CTS anlæg, og er du på udkig efter en pålidelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som har stor erfaring, kan du kontakte vores dygtige personale på telefon 99 75 25 50 eller på info@proelteknik.dk. Her kan vi tage en snak om dine muligheder i forbindelse med CTS.

El-installation i Herning

Overlad jeres CTS til Pro Elteknik og I er sikret en løsning, der virker. Vi ved hvor vigtigt oppetid og effektivitet er for både private og virksomheder

0

Års Erfaring

0

Afdelinger

0%

Service

0

timers Support

Det bedste team

Vi har det bedste team af dygtige elektrikere. Vi har igennem årene også leveret læreplads til et utal af unge passioneret talenter. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet?